PIZZA TAXI BERCHEM

PIZZA TAXI BERCHEM Pizza Taxi Berchem

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Taxi Berchem. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 2:34 Pizza's zijn geweldig lekker ! Nu ook pitta besteld pitta was lekker en goed verzorgd!...Maar de fritten waren verschrikkelijk vies en dik en plat ..spijtig
10 aug 2022 om 1:24 Al heel lang niet zo’n heerlijke pizza gegeten!! Super lekker mannen & vriendelijke koerier!
7 aug 2022 om 21:35 Super super super bezorging! Ik was niet optijd terug thuis en de bezorger wachten op me voor de deur! Ookal was ik 10 minuten later! Top service!! En ook super lekker eten uiteraard! Beste snack van Antwerpen!!
7 aug 2022 om 0:12 Zoals altijd super lekker
6 aug 2022 om 1:04 Top
3 aug 2022 om 17:06 Eten was degelijk niet slecht, niet fantastisch, na een uur wachten toch eens gebeld. 30min later (1,5u in totaal) was ons eten er.
2 aug 2022 om 21:40 Het was lekker en vers, goede deal ook van de gerechten die ze verkopen. Ik was zelfs nog bijna te laat (sluitingstijd)maar alsnog hebben ze mijn bestelling aanvaard en alles lekker warm bezorgd. Bedankt! :)
2 aug 2022 om 21:27 Niet gekregen wat we besteld hadden en wat we kregen was niet lekker. Spijtig.
2 aug 2022 om 11:23 Simpelweg lekker. Wij komen terug.
30 jul 2022 om 16:52 Top